Verschillende nieuwe nestjes pups geboren !!!!

Kom en bezoek onze pupjes

📞0032.14.638.404

 

  • THUISLEVERING MOGELIJK
  • 25+ JAAR ERVARING
  • ERKENDE KENNEL MET GARANTIE
  • 100% CONFORM WETGEVING
  • GOEDE BEGELEIDING

Akita Inu

Akita Inu puppies

Akita Inu kopen?

Heb je interesse om een Akita Inu te kopen? Neem dan contact op en vraag ons naar de beschikbaarheid. We hebben regelmatig nieuwe nestjes met schattige puppies.

Contact

Karakter

De Akita Inu is een Japanse hond met een evenwichtig karakter. Hij komt verstandig en bedachtzaam over. Deze hond is dan ook een beetje gereserveerd tegenover vreemden en heel trouw aan zijn gezin. Voor hun baasje gaan deze loyale dieren door het vuur, zeker wanneer er gevaar dreigt. Ze zijn dan ook redelijk gehoorzaam. Zolang ze opgroeien met andere dieren en er goed aan wennen, vormen ze geen enkel probleem. Ook met kinderen klikt het vrij goed. Hun dominante kantje maakt hen goede waakhonden. Ze worden ook wel eens ingezet als therapiehonden.

Uiterlijk

De Akita Inu is groter dan de Shiba Inu. Een reu van dit ras meet meestal zo’n 67 hoog en een teef 61 cm. De zachte, dichte vacht is meestal zuiver wit, rood, sesam of gestroomd. Bij alle kleuren behalve wit moeten de zijkanten van de snuit, de wangen, de onderkant van de mond, de nek en buik een witachtige schijn vertonen.

Andere bijzonderheden

De vacht van de Akita moet dagelijks verzorgd worden door een stevige borstel te gebruiken. Ook de ogen vragen om extra nazicht en verzorging. Geduldige en consequente training halen het beste uit deze hond. Akita’s zijn uitstekende zwemmers. Ze houden ook van wandelen en intensieve speelsessies. Alleszins hebben ze voldoende beweging nodig. Maar het is best om hen altijd aan de lijn uit te laten. De Akita Inu wordt zo’n 10 tot 12 jaar.

Niks gevonden?

Neem een kijkje op de website van Puppy Roedel waar we enkel 100% Belgische pups en kittens aanbieden!

Naar Puppy Roedel