Geopend op :

Donderdag 9 Mei OH Hemelvaart

Zondag 19 Mei en Maandag 20 Mei PINKSTER WEEK-END

van 11.00-18.00 u !!

  • 🐶 Kom onze leuke pupjes ontmoeten 🐶

📞0032.14.638.404

 

  • THUISLEVERING MOGELIJK
  • 25+ JAAR ERVARING
  • ERKENDE KENNEL MET GARANTIE
  • 100% CONFORM WETGEVING
  • GOEDE BEGELEIDING

Beagle

Beagle puppies

Beagle kopen?

Heb je interesse om een Beagle te kopen? Neem dan contact op en vraag ons naar de beschikbaarheid. We hebben regelmatig nieuwe nestjes met schattige puppies.

Contact

Karakter

Beagles zijn vrolijke en meegaande dieren. Ze zijn meestal erg vriendelijk voor andere honden en mensen. Ze kunnen het ook uitstekend vinden met kinderen. Katten vormen ook geen enkel probleem zolang je ze er op jonge leeftijd mee in contact brengt. Hoewel ze sociaal en goedgeluimd zijn, blijven ze natuurlijk een jachtinstinct behouden. Ze zijn intelligent, vastberaden en moedig maar hebben vaak ook een eigenzinnig karakter. Beagles zijn prima gezelschapshonden maar kunnen ook gerust even alleen zijn. Ze hebben een evenwichtig temperament en tonen geen angst of agressie. Hun ontembare enthousiasme is aanstekelijk. Kortom, de Beagle is een fijne gezinshond!

Uiterlijk

De Beagle herken je aan zijn schattige hangoren en glanzende, stugge vacht. Dit stevige en compacte hondje komt voor in combinaties van twee kleuren of drie, bv. wit-bruin-zwart of wit-bruin. Beagles zijn tussen de 32 en de 41 cm hoog en wegen doorgaans tussen de 10 en de 14 kg.

Andere bijzonderheden

Beagles zijn jachthonden. Ze zijn levendig en actief en vragen dus zeker om voldoende lichaamsbeweging. Voor sportieve gezinnen zijn ze een schitterende keuze. Trainen is zeker mogelijk en wordt aangeraden. Regelmatig borstelen om dode en losse haren te verwijderen is ook noodzakelijk. Dit ras wordt meestal rond de 13 à 14 jaar oud.

Niks gevonden?

Neem een kijkje op de website van Puppy Roedel waar we enkel 100% Belgische pups en kittens aanbieden!

Naar Puppy Roedel