Geopend op :

Donderdag 9 Mei OH Hemelvaart

Zondag 19 Mei en Maandag 20 Mei PINKSTER WEEK-END

van 11.00-18.00 u !!

  • 🐶 Kom onze leuke pupjes ontmoeten 🐶

📞0032.14.638.404

 

  • THUISLEVERING MOGELIJK
  • 25+ JAAR ERVARING
  • ERKENDE KENNEL MET GARANTIE
  • 100% CONFORM WETGEVING
  • GOEDE BEGELEIDING

Bichon frisé

Bichon frisé puppies

Bichon frisé kopen?

Heb je interesse om een Bichon frisé te kopen? Neem dan contact op en vraag ons naar de beschikbaarheid. We hebben regelmatig nieuwe nestjes met schattige puppies.

Contact

Karakter

Deze wollige kindervriend is een echt gezinshondje. Een bichon frisé is speels en intelligent maar ook aanhankelijk en gevoelig. Het is de perfecte hond om de goede orde in huis te bewaren en je bezoek hartelijk te ontvangen. Bichons kunnen dan ook prima overweg met soortgenoten en zelfs katten. Een waker is het niet, maar wel ontzettend warm gezelschap, zowel letterlijk als figuurlijk. Ze passen zich gemakkelijk aan aan de omstandigheden. Ze zullen zich dus anders gedragen bij een bejaard koppel dan bij een jong gezin met kleine kindjes.

Uiterlijk

Met zijn ronde, donkere oogjes, klein neusje en hangoortjes steelt de bichon frisé het hart van jong en oud. De schouderhoogte van deze kleine hond is ongeveer 30 cm. Het hondje weegt zo’n 4 kg maar kan afhankelijk van de omstandigheden tot 7 kg wegen. Bichons hebben lang, wit, gekruld (frisé) haar. Je neemt ze dus best regelmatig op schoot om hun vacht te borstelen. Dat is niet alleen een aangenaam bondingmomentje maar zorgt ook voor een stralende pels. Na verloop van tijd kunnen ze wel typische bruine traansporen krijgen aan de ogen. Gelukkig bestaan er speciale lotions die heel efficiënt zijn.

Andere bijzonderheden

Een bichon frisé is erg geschikt om in een appartement te houden. Dit hondje heeft geen ondervacht en ruift dus niet. Je moet ze dus ook niet heel de dag achternahollen met de stofzuiger. Dit maakt ze ook ideale honden voor mensen met allergieën. Deze leuke hondjes worden gemiddeld 13 tot 14 jaar oud.

Niks gevonden?

Neem een kijkje op de website van Puppy Roedel waar we enkel 100% Belgische pups en kittens aanbieden!

Naar Puppy Roedel