Geopend op :

Donderdag 9 Mei OH Hemelvaart

Zondag 19 Mei en Maandag 20 Mei PINKSTER WEEK-END

van 11.00-18.00 u !!

  • 🐶 Kom onze leuke pupjes ontmoeten 🐶

📞0032.14.638.404

 

  • THUISLEVERING MOGELIJK
  • 25+ JAAR ERVARING
  • ERKENDE KENNEL MET GARANTIE
  • 100% CONFORM WETGEVING
  • GOEDE BEGELEIDING

Bordeaux dog

Bordeaux dog puppies

Bordeaux dog kopen?

Heb je interesse om een Bordeaux dog te kopen? Neem dan contact op en vraag ons naar de beschikbaarheid. We hebben regelmatig nieuwe nestjes met schattige puppies.

Contact

Karakter

Een Bordeaux Dog of Franse Mastiff is een lieve, rustige Franse rashond met een gebalanceerd karakter. Deze aanhankelijke hond heeft een hart voor het hele gezin. Voor vreemden koestert hij een gezond en natuurlijk wantrouwen. Hij is dus een uitstekende waker en beschermer. Toch is hij geen blaffer en laat hij zich enkel horen wanneer het echt nodig is. Hij heeft veel respect voor zijn baasje maar ook een stevig eigen willetje.

Uiterlijk

Bordeaux Dogs hebben een atletisch lichaam. Hun rug is breed en sterk en hun schouders steken uit. Ze vallen op door hun imposant, gerimpeld hoofd en kleine hangoren. Hun neus staat dichtbij hun ogen. Gemiddeld worden deze indrukwekkende honden 60 cm hoog en wegen ze 48 kg. Ze hebben een fijne, korte en zijdeachtige vacht. Vaak voorkomende kleuren zijn wildkleur en mahonierood. Ze kunnen een zwart, bruin of rood masker dragen. Soms komen er ook kleine witte vlekken voor op hun borst en voeten.

Andere bijzonderheden

Vooral tijdens de ruiperiode moeten Bordeaux Dogs of Franse Mastiffs vaak geborsteld worden, bij voorkeur met een rubberen borstel. Het is ook belangrijk om hun gezichtsplooien regelmatig schoon te maken. De Bordeaux Dog heeft niet heel veel beweging nodig, maar vindt het belangrijker om veel aandacht te krijgen. Toch raadt men aan hem te stimuleren om te bewegen. Van nature hebben deze honden een typische ‘laissez faire’-houding en kunnen ze redelijk lui zijn. Ze worden meestal 8 tot 10 jaar oud.

Niks gevonden?

Neem een kijkje op de website van Puppy Roedel waar we enkel 100% Belgische pups en kittens aanbieden!

Naar Puppy Roedel