Verschillende nieuwe nestjes pups geboren !!!!

Kom en bezoek onze pupjes

📞0032.14.638.404

 

  • THUISLEVERING MOGELIJK
  • 25+ JAAR ERVARING
  • ERKENDE KENNEL MET GARANTIE
  • 100% CONFORM WETGEVING
  • GOEDE BEGELEIDING

Boxer

Boxer puppies

Boxer kopen?

Heb je interesse om een Boxer te kopen? Neem dan contact op en vraag ons naar de beschikbaarheid. We hebben regelmatig nieuwe nestjes met schattige puppies.

Contact

Karakter

Een Boxer is een ongecompliceerd, oprecht en opgewekt ras uit Duitsland. Zijn vrolijke, vriendelijke aard maakt hem heel geliefd als huisdier. Boxers zijn nieuwsgierig en leergierig. Het zijn ook goede wakers maar geen hevige blaffers. Ze zijn energiek en alert maar toch erg gevoelig. Zo pikken ze bijvoorbeeld meteen bepaalde stemmingen op en zijn ze extra sensitief voor ruwe commando’s of boosheid. Deze zeer intelligente honden hechten zich erg aan hun huisgenoten. Ze zijn vergevingsgezind en met een consequente opvoeding ideale familiehonden.

Uiterlijk

Een boxerreu heeft een doorsnee schouderhoogte van 57 tot 63 cm. De boxerteef daarentegen is iets kleiner met 53 tot 59 cm. Bijgevolg ligt het gewicht van een reutje ook iets hoger dan dat van een teefje. Het gewicht van een Boxer ligt gemiddeld op 30 tot 32 kg voor een mannetje ten opzichte van 24 à 25 kg voor een vrouwtje. Boxers hebben een korte, harde aanliggende vacht die egaal of gestroomd kan zijn. Egaal gaat de vacht van lichtgeel tot hertenrood. Gestroomd hebben deze honden doorgaans een lichtere kleur vacht met zwartere aftekeningen. Sowieso hebben boxers een zwart masker.

Andere bijzonderheden

De vacht van een boxer moet je regelmatig borstelen met een rubberen borstel. Het is ook belangrijk om regelmatig zijn huidplooien schoon te maken. Volwassen boxers hebben behoorlijk wat lichaamsbeweging nodig. Ze houden van spelletjes, al dan niet met de bal, en ravotten met huisgenoten. Een boxer maakt ook graag een stevige wandeling. Droog hem bij regenweer wel goed af want dit ras is gevoelig voor reuma. Bescherm hem ook goed bij hevige droogte of hitte. Een gelukkige Boxer kan gemiddeld 8 à 10 jaar oud worden.

Niks gevonden?

Neem een kijkje op de website van Puppy Roedel waar we enkel 100% Belgische pups en kittens aanbieden!

Naar Puppy Roedel