Verschillende nieuwe nestjes pups geboren !!!!

Kom en bezoek onze pupjes

📞0032.14.638.404

 

  • THUISLEVERING MOGELIJK
  • 25+ JAAR ERVARING
  • ERKENDE KENNEL MET GARANTIE
  • 100% CONFORM WETGEVING
  • GOEDE BEGELEIDING

Cane Corso

Cane Corso puppies

Cane Corso kopen?

Heb je interesse om een Cane Corso te kopen? Neem dan contact op en vraag ons naar de beschikbaarheid. We hebben regelmatig nieuwe nestjes met schattige puppies.

Contact

Karakter

De Italiaanse Cane Corso is een loyale compagnon voor jagers en boeren. Die bewonderen hem voor zijn macht, moed en snelheid. Deze evenwichtige honden zijn harde werkers met een beschermend karakter. Ze kunnen het goed vinden met kinderen maar naar vreemden toe zijn ze wantrouwig tot hun baasje zegt dat het okay is. Ze kunnen in vrede leven met katten en andere honden. Toch let je best op met kleine huisdieren omwille van het jachtinstinct van de Cane Corso. Deze onverschrokken honden kunnen stevig blaffen, maar doen dat enkel wanneer het nodig is. Mits de juiste opvoeding is het een heerlijke familiehond.

Uiterlijk

Cane Corso’s hebben een krachtig en stevig uiterlijk. Ze hebben een korte, gladde vacht die stug aanvoelt. Vachtkleuren die vaak voorkomen zijn zwart, blauw en verschillende geel- en roodtinten. De reuen kunnen zo’n 64 tot 68 cm schouderhoogte bereiken en de teven 60 tot 64 cm. Het gewicht voor de mannetjes draait rond de 45 à 50 kg en voor de vrouwtjes rond de 40 à 45 kg.

Andere bijzonderheden

Deze toegewijde familiebeschermer houdt van hard werken en wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt door landbouwbedrijven en jagers. Hij verhaart maar licht dus af en toe borstelen of kammen moet volstaan. De Cane Corso heeft veel ruimte nodig om te rennen want hij is van oorsprong een jager op groot wild, zoals zwijnen. Hij kan een leeftijd bereiken van 9 tot 12 jaar.

Niks gevonden?

Neem een kijkje op de website van Puppy Roedel waar we enkel 100% Belgische pups en kittens aanbieden!

Naar Puppy Roedel