Geopend op :

Donderdag 9 Mei OH Hemelvaart

Zondag 19 Mei en Maandag 20 Mei PINKSTER WEEK-END

van 11.00-18.00 u !!

  • 🐶 Kom onze leuke pupjes ontmoeten 🐶

📞0032.14.638.404

 

  • THUISLEVERING MOGELIJK
  • 25+ JAAR ERVARING
  • ERKENDE KENNEL MET GARANTIE
  • 100% CONFORM WETGEVING
  • GOEDE BEGELEIDING

Dwergpinscher

Dwergpinscher puppies

Dwergpinscher kopen?

Heb je interesse om een Dwergpinscher te kopen? Neem dan contact op en vraag ons naar de beschikbaarheid. We hebben regelmatig nieuwe nestjes met schattige puppies.

Contact

Karakter

Deze aanhankelijke, kleine huisvriend is alert en intelligent. Hij wantrouwt vreemden en dat maakt hem een uitstekende waker. Hij verkent graag nieuwe omgevingen want hij is heel nieuwsgierig. Het gevoel voor humor van deze charmante, energieke hondjes is aanstekelijk. Deze trouwe, speelse viervoetertjes zijn dus enorm leuk gezelschap. Ze doen het ook goed rond kinderen en andere huisdieren wanneer je ze goed socialiseert.

Uiterlijk

De dwergpinscher heeft een mooie, glanzende, korte vacht en een elegante lichaamsbouw. Zijn vacht is kastanje-, chocolade- of roestbruin, zwart of een subtiele roodtint. Verder wordt deze rashond gekenmerkt door zijn spitse oren en nieuwsgierige, donkere oogjes. Dwergpinschers zijn doorsnee tussen de 25 en de 30 cm hoog en wegen tussen de 3,5 en de 5 kg.

Andere bijzonderheden

Dwergpinschers zijn heel gemakkelijk zindelijk te krijgen. Ze vragen niet veel ruimte dus een appartement of flat is voldoende voor dit hondje. Het is wel belangrijk dat hij regelmatig beweegt. Buiten 2 tot 3 korte wandelingen per dag, vragen ze weinig onderhoud. Ze verharen gemiddeld en worden 13 tot 14 jaar.

Niks gevonden?

Neem een kijkje op de website van Puppy Roedel waar we enkel 100% Belgische pups en kittens aanbieden!

Naar Puppy Roedel