1. Wij verkopen enkel Belgische pupjes!!!
 2. Allen conform de wetgeving
  Wees er snel bij
 3. Enkel gesloten op Dinsdag en Zondag voormiddag
 4. 📞0032.14.638.404
 5. Hoek 53 , 2460 Tielen 

 

 • THUISLEVERING MOGELIJK
 • 25+ JAAR ERVARING
 • ERKENDE KENNEL MET GARANTIE
 • 100% CONFORM WETGEVING
 • GOEDE BEGELEIDING

Lhasa Apso

Lhasa Apso puppies

Lhasa Apso kopen?

Heb je interesse om een Lhasa Apso te kopen? Neem dan contact op en vraag ons naar de beschikbaarheid. We hebben regelmatig nieuwe nestjes met schattige puppies.

Contact

Karakter

De Lhasa Apso heeft een onberispelijk karakter en staat vooral bekend als een zeer kindvriendelijke hond. Hij is lief en aardig en houdt enorm van je gezelschap. Toch is hij niet opdringerig. Dit Oosterse rashondje blaft niet maar is een verrassend loyale bewaker van je woning en gezin. Deze beschermengel is misschien klein, maar hij neemt zijn functie als wachter erg serieus. Zijn onweerstaanbaar schattige uiterlijk is misleidend voor elke indringer en maakt hem nog geschikter voor deze job. Hij is zelfzeker en durft zelfs de leiding nemen te midden van andere grotere honden.

Uiterlijk

De compacte Llasa Apso heeft een gemiddeld gewicht van om en bij de 4 kg en een schouderhoogte van maximaal 25 cm. Zijn vacht kan donkergrijs, leisteenblauw, zwart, wit of bont zijn. Ook rood en bruintinten komen vaak voor en sommige van deze rashondjes zijn zelfs goud-, zand- of honingkleurig.

Andere bijzonderheden

Een Lhasa Apso is gemakkelijk op te voeden en goed te houden in een appartement of flat. Hij kan enorm genieten van korte wandelingen. Vaak zijn die voldoende om hem in vorm te houden. Maar hij is ook niet bang van wat stevigere activiteiten. In normale omstandigheden wordt dit hondje 12 tot 15 jaar oud.

Niks gevonden?

Neem een kijkje op de website van Puppy Roedel waar we enkel 100% Belgische pups en kittens aanbieden!

Naar Puppy Roedel