Verschillende nieuwe nestjes pups geboren !!!!

Kom en bezoek onze pupjes

📞0032.14.638.404

 

  • THUISLEVERING MOGELIJK
  • 25+ JAAR ERVARING
  • ERKENDE KENNEL MET GARANTIE
  • 100% CONFORM WETGEVING
  • GOEDE BEGELEIDING

Maltipoo

Maltipoo puppies

Maltipoo kopen?

Heb je interesse om een Maltipoo te kopen? Neem dan contact op en vraag ons naar de beschikbaarheid. We hebben regelmatig nieuwe nestjes met schattige puppies.

Contact

Karakter

De donzige Maltipoo is vriendelijk en bij de pinken. Dat heeft hij van zijn respectieve ouders: de Maltezer en de Poedel. Hij lijkt alleen minder het fragiele schoothondje dan de Maltezer door zijn iets grotere gestalte is hij wat minder kwetsbaar en dus ook geschikter voor kleine, actieve kinderen dan zijn voorouder. Hij is altijd goedgezind en met zijn speelse, grappige houding de lieveling van het gezin. Deze slimme, evenwichtige metgezel is altijd wel in de stemming voor een spelletje en gaat graag mee op wandel met zijn familie.

Uiterlijk

Een Maltipoo steelt meteen je hart met zijn grote, donkere maar vriendelijke ogen en zijn schattige hangoren. De hondjes zijn klein en slank met een knuffelzachte, golvende of zelfs gekrulde vacht. Veel voorkomende kleuren zijn wit, abrikoos, bruin, zwart of bont. Deze kleine rakkers zijn tussen de 20 en de 35 cm hoog en wegen doorgaans zo’n 3 tot 9 kg.

Andere bijzonderheden

Een Borderdoodle heeft niet extreem veel beweging nodig maar het is wel goed om hem minstens 2 keer per dag uit te laten. Het stimuleert deze slimmeriken ook mentaal. Spelen met hun gezinsleden, ravotten en apporteren doen ze ontzettend graag. Dit ras verliest door de afstamming van de Poedel relatief weinig haren. Drie keer per week kammen met een degelijke hondenborstel en na wandelingen regelmatig controleren op teken of vuil in de vaMaltezers hebben al weinig last van verharing, maar deze mix heeft er door zijn poedelgenen nog minder last van. Zowel de huid, haren als het speeksel dragen minder allergenen. Dat maakt dit ras uiterst geschikt voor eigenaars met allergieën. Door hun matige bewegingsdrang voelen ze zich ook prima in kleinere woningen, flats en appartementen. De levensverwachting van een Maltipoo is doorgaans 10 tot 15 jaar.

Niks gevonden?

Neem een kijkje op de website van Puppy Roedel waar we enkel 100% Belgische pups en kittens aanbieden!

Naar Puppy Roedel