Geopend op :

Donderdag 9 Mei OH Hemelvaart

Zondag 19 Mei en Maandag 20 Mei PINKSTER WEEK-END

van 11.00-18.00 u !!

  • 🐶 Kom onze leuke pupjes ontmoeten 🐶

📞0032.14.638.404

 

  • THUISLEVERING MOGELIJK
  • 25+ JAAR ERVARING
  • ERKENDE KENNEL MET GARANTIE
  • 100% CONFORM WETGEVING
  • GOEDE BEGELEIDING

Pekinees

Pekinees puppies

Pekinees kopen?

Heb je interesse om een Pekinees te kopen? Neem dan contact op en vraag ons naar de beschikbaarheid. We hebben regelmatig nieuwe nestjes met schattige puppies.

Contact

Karakter

De Pekingees of Pekinees is een klein Chinees rashondje met een eigenzinnig maar gevoelig karakter. Pekinezen zijn rustige hondjes. Ze blaffen heel zelden. Ze zijn zeer aanhankelijk en toegewijd aan hun baasje en hebben over het algemeen geen probleem met andere honden. Ze kunnen wel wat afstandelijk zijn naar onbekenden.

Uiterlijk

Pekinezen zijn ongeveer 20 cm hoog en wegen tussen de 4 en de 5,5 kg. Teefjes wegen vaak zelfs ietsje meer. Deze hondjes zijn langharig en hebben een zachte, kleurrijke vacht. De kleuren variëren tussen tinten grijs, geel en rood. Je herkent een Pekineesje aan zijn zwart masker en zwarte haarpunten.

Andere bijzonderheden

Een Pekingees heeft een dubbele vacht, waardoor hij gemiddeld verhaart. Door zijn haren dagelijks te borstelen vermijd je knopen, klitten en matten. Het stoïcijns temperament van deze gezelschapshond maakt hem niet het meest gemakkelijke beestje om te trainen. Maar een zachte, consequente en geduldige aanpak, blijkt vaak heel efficiënt. Een paar korte wandelingen en speelsessies zorgen ervoor dat dit kleine harige hondje voldoende lichaamsbeweging krijgt. Een Pekineesje van goede afkomst wordt gemakkelijk 12 tot 13 jaar oud.

Niks gevonden?

Neem een kijkje op de website van Puppy Roedel waar we enkel 100% Belgische pups en kittens aanbieden!

Naar Puppy Roedel