Geopend op :

Donderdag 9 Mei OH Hemelvaart

Zondag 19 Mei en Maandag 20 Mei PINKSTER WEEK-END

van 11.00-18.00 u !!

  • 🐶 Kom onze leuke pupjes ontmoeten 🐶

📞0032.14.638.404

 

  • THUISLEVERING MOGELIJK
  • 25+ JAAR ERVARING
  • ERKENDE KENNEL MET GARANTIE
  • 100% CONFORM WETGEVING
  • GOEDE BEGELEIDING

Labradoodle

Labradoodle puppies

Labradoodle kopen?

Heb je interesse om een Labradoodle te kopen? Neem dan contact op en vraag ons naar de beschikbaarheid. We hebben regelmatig nieuwe nestjes met schattige puppies.

Contact

Karakter

De Labradoodle combineert alle karaktertrekken van de populaire Labrador met de voordelen van een Poedel. Deze vrolijke, vriendelijke viervoeter maakt absoluut de reputatie van ideale gezinshond van de Labrador waar en is bovendien pienter en vlijtig als een Poedel. Hij vertoeft ook graag in gezelschap maar je kan hem het alleen zijn goed aanleren. Net als Labs zijn het echte Bourgondiërs en kindervrienden die graag genieten van het leven door hun gezin te entertainen.

Uiterlijk

Labradoodles komen in 3 diverse haartypes: fijn gekruld zoals bij de Poedel, bijna stijl zoals bij de Labrador of iets golvend tussenin. De meest voorkomende kleuren zijn beige of wit, maar ook zwart, bruin of bont. Deze middelgrote hond wordt doorgaans tussen de 30 en de 71 cm hoog en weegt gemiddeld 10 tot 40 kg, afhankelijk van de grootte van de Poedel (dwerg- of middenslag-). Deze gespierde honden staan niet alleen bekend om hun mooie vacht, maar ook om hun doordringende, nieuwsgierige bruine of zwarte ogen en vrolijke hangoren.

Andere bijzonderheden

Een labradoodle kan je gemakkelijk trainen. Door hun jachtinstinct houden ze van speuren en apporteren. De korte vacht moet je regelmatig borstelen en scheren, maar is zo goed als vrij van allergenen, evenals het speeksel en de huidschilfers. Dat maakt deze hond zo geschikt voor mensen met allergieën. Een geliefde en goed verzorgde Labradoodle kan tussen de 12 en 14 jaar oud worden.

Niks gevonden?

Neem een kijkje op de website van Puppy Roedel waar we enkel 100% Belgische pups en kittens aanbieden!

Naar Puppy Roedel