1. Wij verkopen enkel Belgische pupjes!!!
 2. Allen conform de wetgeving
  Wees er snel bij
 3. Enkel gesloten op Dinsdag en Zondag voormiddag
 4. 📞0032.14.638.404
 5. Hoek 53 , 2460 Tielen 

 

 • THUISLEVERING MOGELIJK
 • 25+ JAAR ERVARING
 • ERKENDE KENNEL MET GARANTIE
 • 100% CONFORM WETGEVING
 • GOEDE BEGELEIDING

Siberische husky

Siberische husky puppies

Siberische husky kopen?

Heb je interesse om een Siberische husky te kopen? Neem dan contact op en vraag ons naar de beschikbaarheid. We hebben regelmatig nieuwe nestjes met schattige puppies.

Beschikbare puppies Contact

Karakter

De Siberische Husky is van oorsprong een sledehond door zijn afkomst. Deze energieke hond is enorm gesteld op zijn baasje en gezin en toont die liefde duidelijk. Een Siberische Husky is altijd in opperbest humeur. Hij heeft een hoge tolerantie. Siberische Husky’s zijn niet waaks maar ze blijven wel assertief. Ze kunnen goed om met soortgenoten. Het zijn eigenlijk zelfs echte groepsdieren. Er wordt dan ook aangeraden om meerdere husky’s samen onder een dak te hebben. Toch zet je hen best niet samen met kippen, konijnen of katten. Ondanks hun goede aard, hebben ze nog altijd een natuurlijk jagersinstinct. De Siberian Husky is ook onafhankelijk en eigenzinnig.

Uiterlijk

De schouderhoogte van de Siberische Husky is 53 tot 60 cm voor een reu. Voor een teef is dit 51 tot 56 cm. Het gemiddeld gewicht voor een reu is 20 tot 27 kg en voor een teef 16 tot 22 kg. Siberische Husky’s hebben een dubbele vacht met een dikke, donzige ondervacht. De bovenvacht is zacht en glad. Deze dikke jas beschermt deze prachtige rashond zelfs bij temperaturen van -75°C. Wat de vachtkleuren betreft zijn zowat alle combinaties mogelijk. Wit, wit met grijs, zwart of rood zijn kleuren die je vaak ziet bij dit ras. Soms dragen deze honden een masker op de vacht of duidelijke aftekeningen. De ogen zijn bruin of blauw. Sommige van deze husky’s hebben blauwbruine ogen. Het komt zelfs af en toe voor dat een Siberian Husky één bruin en één blauw oog heeft!

Andere bijzonderheden

De Siberische Husky is van nature schoon en vrij van lichaamsgeur. Wel moet je hem dagelijks borstelen om overtollige losse haren te verwijderen en klitten te vermijden. Door hun kracht en uithoudingsvermogen zijn deze rashonden erg populair in het Noordpoolgebied. Het is dan ook een compacte, sterke hond die graag werkt. Dat maakt hem niet alleen een uitstekende sledehond. Husky’s zijn ook goede racers die dol zijn op rennen. Je houdt een Siberische Husky best in een ruime woning met een grote goed omheinde tuin. Maar bescherm hem wel goed tegen de hitte wanneer nodig. Deze hond verveelt zich snel dus je laat hem best niet te vaak alleen. Doordat Siberische Husky’s intelligent zijn en een eigen mening hebben, hebben ze baat bij hondentraining. Ze worden doorsnee 11 tot 13 jaar oud.

Siberische husky puppies beschikbaar bij Felicanis

Gereserveerd!
Te laat!
Gereserveerd!
Te laat!

Reserveer nu

Foto genomen op:
Prijs:
Geslacht:
Geboortedatum:
Land van herkomst:
Extra informatie:
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • De reservatie is geldig voor 7 dagen.
 • MasterCard
  Visa
  Maestro
  Ondersteunde creditcards: MasterCard, Visa, Maestro
   

Niks gevonden?

Neem een kijkje op de website van Puppy Roedel waar we enkel 100% Belgische pups en kittens aanbieden!

Naar Puppy Roedel